Loading...
Imara Reiki 2018-05-06T14:21:33+00:00

Imara Reiki je sistem Reikija, ki sta ga zasnovala brata Wendel in preprosto pomeni VEČ ENERGIJE (Imara= več).

>Zaradi intenzivnosti energije je primeren kot nadgradnja Usui Reikija  za tiste, ki že imajo opravljeno 3. stopnjo, oziroma so že mojstiri Reikia.

Pri Imara Reikiju prevajamo enako energijo kot pri Usui, ker je univerzalna življenjska energija samo ena, vendar počnemo to na način, ki je naprednejši in opušča simbole, prošnje in komplikacije Usui Reikija, ter se osredotoča na bistvo. Na energijo se odpremo samo preko ene mantre, vse ostalo je stvar namena, ki ga imamo. Reiki vedno sledi našemu namenu, tudi pri Usui sistemu, le da je tam še precej strukture, ker se preko njega šele začnemo spoznavati z Reikijem kot takim, Imara pa strukturo opušča in se osredotoča na energijo samo ter odprtost.

Imara Reiki energija se vrtinči in je v primerjavi z Usui Reikijem 3. stopnje vsaj 4-5x močnejša, kar pomeni, da so učinki opazni hitreje, doseže tudi globlje vzroke težav in je tako ozdravitev mogoča na globljem nivoju, skrajša čas dela z Reikijem.

Imara Reiki ima samo eno stopnjo, mojstrsko in ni usmerjen na naša telesa ločeno temveč doseže ena stopnja vsa telesa. Ko ga praktikant enkrat obvlada in je iniciran, ga lahko prenaša tudi naprej.

Na točkah Imara Reiki  bomo spoznali:

  • kaj sploh Imara Reiki je
  • kako deluje,potrebno mantro
  • kako ga izvajamo
  • Imara seanse
  • poenostavljene tehnike polaganja rok
  • poenostavljeno delo z Imara energijo na daljavo
  • postopek iniciranja v Imara Reiki

Čeprav se večina Imara iniciacij izvede kar na daljavo, zaradi izredne preprostosti tehnike, in prilagodljivosti časa, organiziram tudi Imara tečaj, za vse tiste, ki vam je znanje lažje sprejemati po več kanalih (torej, da slišite, vidite, poskusite..).

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.