Loading...
Theta healing 2018-05-16T16:37:38+00:00

Kaj je Theta Healing

Theta healing je močan sistem samozdravljenja za vse ljudi, ki so pripravljeni iti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju.

Theta healing je učinkovita in hitra metoda zdravljenja, odstranjevanja in razreševanja čustvenih, psihičnih in fizičnih težav, ki nas težijo na katerem koli področju našega življenja. Gre za tehniko zdravljenja in meditacije, ki omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo. Metoda ni povezana z nobeno vero in ni značilna za nobeno starost, spol. Pri njenem izvajanju je pomembno le to, da verjamete v dejstvo, da se lahko vsega naučite, spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih ter verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega, kar je.

Kako deluje?


Z metodo theta healinga se lahko nakopičene in neizživete negativne energije najprej odstranijo oziroma zamenjajo s pozitivnimi čutnimi energijami. Težave se tako razrešijo v samih koreninah. S theta zdravljenjem se lahko pozdravijo tudi telesne težave, ki so povezane s čustvenimi in psihičnimi. Theta healing je holistični pristop k zdravljenju, saj se ne ukvarja le s posledicami težav, ampak neposredno z vzroki.


Primer boleča kolena in sklepi so lahko znak naše samouničevalne naravnanosti, bolečine v križu so lahko posledica stresa oziroma čustvenih naporov, glavobol je lahko povzročen s čezmernim razmišljanjem ali tlačenjem čustev in neuporabo svojih resničnih potencialov, …


Ko se povežemo z izvorom vsega, kar je, se naše možgansko valovanje samodejno prestavi v theta stanje zavesti.


Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: beta, alfa, theta, delta in gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo frekvence vseh vrst. Vse, kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence.

 • Znanstveniki so ugotovili, da frekvenca možganskega valovanja theta, na kateri temelji metoda theta healing:
 • blaži stres in spodbuja dolgotrajno vidno upadanje težav pri ljudeh, ki kažejo zaskrbljenost,
 • pospeši globoko fizično sprostitev in psihično jasnost,
 • pospešuje govorno sposobnost in IQ govorno izražanje,
 • sinhronizira delovanje obeh možganskih polovic,
 • spodbuja spomin, spontano mišljenje, domiselno ustvarjanje, zmanjševanje bolečin, dobro počutje in izločanje endorfinov.

Osebno svetovanje- terapije

Čas v katerem živimo, od nas zahteva maksimalno zavzetost na vseh področjih. Nehote nas družba vključi v neko igro. Neprestano se moramo dokazovati pri izobraževanju, starševstvu in v službah. Slediti moramo trendom in od nas pričakujejo, da smo popolni.  Bolj, ko smo dovzetni za zunanje pohvale, lažje z nami manipulirajo. Po določenem obdobju se vsa ta napetost začne kazati v različnih oblikah, lahko kot stres, nespečnost, poslabšanje odnosov s partnerjem, odtujenost družine, jeza in ljubosumje, strah pred vožnjo, pritisk v prsih, bolezni brez vzrokov, panični napadi, itd…

Začnemo razmišljati kaj delamo narobe in iščemo vzroke za naše stanje. Odločimo se za spremembe. Običajno začnemo s prebiranjem raznih knjig za samopomoč in osebno rast. To je začetek našega zavedanja, da lahko vse spremenimo.Tudi sama sem začela tako. Nato pa sem se odločila za izobraževanje na področju osebne rasti. Vesela sem, vedno znova, ko me oseba pokliče in se odloči za pogovor.

Ljudje, ki me kontaktirajo, ob prvem srečanju običajno izpostavijo določeno težavo, na primer – partnerstvo, žalost, strah pred okolico, trema, nespečnost itd….
Po pogovoru, kjer skupaj ugotovimo, kdaj se je to pojavilo, kdaj se je poslabšalo, kaj se je dogajalo v preteklosti in ob poslabšanju, zakaj so nesrečni, s kom se primerjajo in kaj od sebe zahtevajo. Predstavim tehniko ThetaHealing kako deluje, jim razložim, da se izvaja pri polni zavesti in ni to popolnoma nič mističnega, toda zelo realna in uspešna metoda.

Nato se prične pogovor in iskanje njihovih miselnih vzorcev, ki jih ovirajo pri normalizaciji odnosov.  Nato se jih počisti in zamenja z vzorci, ki so pravilni.

Primer: oseba v sebi nosi prepričanje, da ni dovolj ljubljena s strani partnerja. Vzrok za to je sama, ker je prepričana, da čustva ne smeš pokazati, ker si ranljiv. Običajno se prejšnji vzorci zamenjajo za občutek, da se ima oseba rada in je popolnoma varna.

Od osebe, ki želi pomoč, pričakujem popolno iskrenost in pripravljenost , da se želi spremeniti. Nikakor pa ne mora spreminjati drugih.

Prav tako moram poudariti, da ne obstaja čarobna palčka, ki bi odpihnila težave, potrebno je trdo delo in zaupanje.

Terapevtsko svetovalni pogovor običajno traja dve uri.

Pred naslednjim srečanjem, svetujem vsaj 14 dni razmika, kajti le tako lahko oseba sama opazi in ozavesti spremembe.

Izkušnje na lastni življenski poti in znanje so neprecenljive in zato razumem, kako se oseba počuti, ko je v stiski.

Kako vam osebno svetovanje spremeni življenje:

 • Vaša samopodoba se popolnoma spremeni, postanete, samozavestnejši
 • Naučite se premagovati tesnobo in stres
 • Kako se soočiti s paničnimi napadi
 • Kako premagovati tremo
 • Odvajenje od odvisnosti, hrane, igric, spolnosti itd…
 • Sprejemate sebe v celoti
 • Naučite se sprejemati in imeti radi
 • Naučite se obvladovati svojo telesno težo
 • Vaš partnerski odnos zaživi na novo, na zdravih temeljih
 • Naučite se zaščititi same sebe pred pred negativnimi vplivi ljudi okoli vas
 • Postanete srečnejši in naučite se uživati življenje
 • Naučite se živeti tukaj in zdaj
 • Naučite se hitreje dosegati cilje
 • Ker boste živeli bolj pozitivno, boste tudi v svojem profesionalnem svetu uspešnejši
 • Naučili se boste prisluhniti sebi in izbrati pravi poklic ali hobije za vas

Naj vas ne bo strah, ne odlašajte, pokličite in spremenite vzorce obnašanja, v katerih niste srečni. Če ne boste poizkusili, ne boste nikoli izvedeli, kako lepo bi lahko bilo življenje tudi za vas. Glede varovanja osebnih podatkov nas zavezuje etični kodeks tako, da so vsi podatki tajni.

Prijava na terapije

Vaše povpraševanje

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.